Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Björkvattnet

Fiber till Björkvattnet - Projektet flyttas till år 2024

Senast uppdaterad: 2023-10-25
Vi inväntar fortfarande ett godkännande från Länsstyrelsen för att få fortsätta gräva längs vägkanten i området. Nu är snön och tjälen runt hörnet, vilket gör att vi behöver skjuta på det resterande arbetet i projektet till år 2024. Vi återkommer med mer information när vi kan sätta skopan i backen igen.
Beställning Beställning 10 st 63%
Möjliga anslutningar: 16 st
Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Björkvattnet
  • Frågor om grävning/byggnation, projektledare Micke Svenssons Entreprenad
    Fredrik Eriksson
  • Platschef Servanet, Ragunda och Strömsund
    Tomas Isaksson
  • Kundservice Servanet
  • Byggnationsfas