Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Borgvattnet-Fullsjön

Fiber till Borgvattnet-Fullsjön - Vi aktiverar anslutningar

Senast uppdaterad: 2023-10-25
Nu är vi på upploppet av projektet och driftsättningen av anslutningar är i gång. Aktiveringarna sker utan inbördes ordning och du får ett sms av oss när just din adress är ansluten och klar.

När fibernätet i ditt område är färdigbyggt är det vi på Servanet som aktiverar din fiberanslutning och sköter driften av fibernätet. Det är även till oss du betalar anslutningskostn...
Beställning Beställning 14 st 29%
Ansluten Ansluten 35 st 71%
Möjliga anslutningar: 49 st
Levbekr-Symbol-ServaNet-2018

Du får en leveransbekräftelse när du kan surfa

När lamporna på din tjänstefördelare börjar lysa behöver vi en tid på oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via sms eller e-post, när anslutningen är aktiverad och du kan surfa. Om du har beställt tjänster från våra leverantörer, eller om du i samband med beställningen valt att nätavtalet och grundtjä...

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Borgvattnet-Fullsjön
 • Frågor om grävning/byggnation, projektledare Micke Svenssons Entreprenad
  Fredrik Eriksson
 • Frågor om beställningen, säljare Servanet
  Emil Toivoinen
 • Frågor om beställningen, platschef Servanet Ragunda/Strömsund
  Tomas Isaksson
 • Kundservice Servanet
 • Byggnationsfas