Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Kävsta-Strömås-Rösåsen

Fiber till Kävsta-Strömås-Rösåsen - Vi förbereder för upphandling

Senast uppdaterad: 18 maj 08:45
Grävtillståndet är godkänt av Trafikverket och vi har skickat ut markupplåtelseavtal till de markägare som berörs av det kommande grävarbetet i området. Nu förbereder vi för att göra en upphandling av vilken entreprenör som ska utföra fiberarbetet.

Du som inte har beställt har fortfarande chans att hoppa på fibertåget. Kontakta Jessica på 060-658 56 54 eller Anders på 060-658 55 59.
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Sundsvall-Rod-och-svart-logotyp

Vi bygger bredband med stöd av Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun har beslutat att skjuta till 25 miljoner kronor årligen under en fyraårsperiod för att fibrera landsbygden. Pengarna ska gå till områden som bedöms sakna kommersiella förutsättningar eller möjlighet till statligt bredbandsstöd för fiberutbyggnad.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Kävsta-Strömås-Rösåsen
  • Planeringsfas
  • Vad är det för grävtillstånd ni ska söka?
  • Vad innebär ”internt planeringsarbete”?