Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Sköle-Loböle

Fiber till Sköle-Loböle - Aktiveringarna är igång!

Senast uppdaterad: 21 jun 09:42
Stamschakten i området är färdigt och det återstår endast några kortare grävsträckor. Anslutningarna aktiveras löpande och om allt går enligt plan ska alla kunde surfa innan juni är slut. Säg inte upp din nuvarande internettjänst förrän du fått ett SMS av oss om att din fiberanslutning är aktiverad. Arbetet med återställning av marken efter grävarbetet pågår.

När din ...
Sundsvall-Rod-och-svart-logotyp

Vi bygger bredband med stöd av Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun har beslutat att skjuta till 25 miljoner kronor årligen under en fyraårsperiod för att fibrera landsbygden. Pengarna ska gå till områden som bedöms sakna kommersiella förutsättningar eller möjlighet till statligt bredbandsstöd för fiberutbyggnad.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Levbekr-Symbol-ServaNet-2018

Du får en leveransbekräftelse när du kan surfa

När lamporna på din tjänstefördelare börjar lysa behöver vi en tid på oss för att dokumentera, registrera och slutligen aktivera din anslutning. Du får en leveransbekräftelse av oss, via sms eller e-post, när anslutningen är aktiverad och du kan surfa. Om du har beställt tjänster från våra leverantörer, eller om du i samband med beställningen valt att nätavtalet och grundtjä...

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Sköle-Loböle
  • Anslutningsfas
  • Hur vet jag att min fiberanslutning är klar?
  • Jag har tjänster från en annan leverantör, när ska jag säga upp dessa?
  • Hur kommer jag igång och hur kopplar jag in min utrustning?
  • Vad är ett nätavtal?
  • Vad är ett serviceavtal?
  • Kan jag få e-faktura?