Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Norrmalm

Fiber till Norrmalm - Dags för hembesök!

Senast uppdaterad: 7 apr 13:37
Fibnet kommer att ringa upp dig inom de närmsta dagarna för att boka tid för hembesök. Under besöket installeras tjänstefördelaren invändigt och väggboxen utvändigt på ditt hus. Fundera därför inför besöket var det kan vara lämpligt att placera utrustningen och flytta undan eventuella möbler för att förenkla installationen. Inför besöket är det bra om du läser igenom grä...
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Norrmalm
  • Anslutningsfas
  • Hur vet jag att min fiberanslutning är klar?
  • Jag har tjänster från en annan leverantör, när ska jag säga upp dessa?
  • Hur kommer jag igång och hur kopplar jag in min utrustning?
  • Vad är ett nätavtal?
  • Vad är ett serviceavtal?
  • Kan jag få e-faktura?