Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Rännö Etapp 2

Fiber till Rännö 2 - Äntligen är vi igång!

Senast uppdaterad: 8 jun 17:02
Upphandlingen är klar och det blir Sundfrakt som bygger ut fibernätet i Rännö. Fibernätet samförläggs med den nya gatubelysningen. Med start vecka 24 börjar våra montörer kontakta alla i området för att boka tid för ett hembesök. Inför besöket är det bra om du läser igenom handboken här på sidan (under fliken Dokument), där hittar du mer information om hur arbetet går till...
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Sundsvall-Rod-och-svart-logotyp

Vi bygger bredband med stöd av Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun har beslutat att skjuta till 25 miljoner kronor årligen under en fyraårsperiod för att fibrera landsbygden. Pengarna ska gå till områden som bedöms sakna kommersiella förutsättningar eller möjlighet till statligt bredbandsstöd för fiberutbyggnad.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Rännö Etapp 2
  • Byggnationsfas
  • Kan jag få ROT-avdrag?
  • Vad betyder "grovåterställning"?
  • Jag har tjänster från en annan leverantör, när ska jag säga upp dessa?
  • Hur kommer jag igång och hur kopplar jag in min utrustning?
  • När kommer ni återställa gator och andra ytor i området?