Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Rossöns Delområden

Kommunen har hävt avtalet med entreprenören för fiberprojekt Rossöns tätort

Senast uppdaterad: 2022-09-13
Som många av er redan vet har Strömsunds kommun hävt avtalet med den entreprenör som tidigare fick i uppdrag att bygga ut fibernätet till Rossöns tätort. Anledningen till att kommunen häver avtalet är att entreprenören har inte lyckats genomföra uppdraget enligt överenskommet avtal. Detta påverkar givetvis de som beställt fiber i Rossöns tätort då projektet inte kan slutföras ...
Beställning Beställning 45 st 38%
Möjliga anslutningar: 119 st
Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Rossöns Delområden
  • Beställningsfas