Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Villola-Käckelbäcksmon

Anmäl ditt intresse för fiber i Villola-Käckelbäcksmon!

Senast uppdaterad: 2022-03-14
Finansieringen av en utbyggnad av fibernätet till området inte kan lösas utan bidrag. Tyvärr har vi har fått negativa besked på bidragsansökan som lämnades in till Post- och telestyrelsen under 2021. Nya bidrag kommer att sökas under 2022.

Anmäl ditt intresse för fiber redan idag genom att klicka på knappen "jag vill bli ansluten". Prata med dina grannar och berätta varför du v...
Intresse Intresse 2 st 3%
Möjliga anslutningar: 76 st
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.
Kontaktpersoner för Villola-Käckelbäcksmon