Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Torpshammar-Naggen etapp 2

Fiber till Torpshammar

Senast uppdaterad: 2023-11-22
Återställningen längs Naggenvägen tog längre tid än beräknat men är nu klart. Vintern kom överraskande tidigt vilket gör att vi nu fokuserar på att gräva klart påbörjade sträckor och ansluter redan förberedda villor. När vädret tillåter och tjälen går ur backen fortsätter vi arbetet med att gräva i området, ansluter de återstående kunderna och ser över tidigare återställningar.
Beställning Beställning 10 st 59%
Ansluten Ansluten 5 st 29%
Möjliga anslutningar: 17 st
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Torpshammar-Naggen etapp 2
  • Byggnationsfas