Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Torpshammar-Naggen etapp 3

Fiber till Torpshammar-Naggen etapp 3

Senast uppdaterad: 2023-08-10
Nu är alla i Torpshammar-Naggen etapp 1 anslutna till fibernätet och vi har för avsikt att bygga etapp 2 under 2023. Du tillhör etapp 3 och vi för en dialog med Ånge Kommun angående finansieringen av fiberutbyggnaden där. Vi återkommer när vi har mer information. Du som inte beställt har fortfarande chansen att hoppa på fibertåget. Kontaktuppgifter till din säljare hittar du längre ner på sidan.
Beställning Beställning 12 st 19%
Möjliga anslutningar: 62 st
Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Torpshammar-Naggen etapp 3
  • Planeringsfas