Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Pågående fiberområden

Överskog-Mörtsal

Fiber till Överskog-Mörtsal - Nu kan vårt Servanet bli ditt!

Senast uppdaterad: 9 apr 07:02
Gör som 19 000 villaägare i vårt område - välj smart, välj lokalt. För 14 900 kronor får du tillgång till de vassaste alternativen inom internet, TV och smarta tjänster för ett uppkopplat hem. Klicka på "jag vill bli ansluten" och beställ lokal fiber nu! Sista dag att beställa är 2024-12-31.
Beställning Beställning 7 st 19%
Möjliga anslutningar: 36 st
ServaNet-Logo-2018

Varför är det bra med fiber och Servanet?

Tryggheten - Servanet ägs av ett antal kommuner och energibolag i Västernorrlands och Jämtlands län. Vi har huvudkontor i Sundsvall och lokalkontor på flera platser i vårt område. När du väljer att ansluta dig till oss får du mer än bara en snabb internetuppkoppling - din investering stannar i kommunen där den gör nytta för framtiden och bidrar till en trygg och långsiktig infrastruktur.

Internet-WiFi

Tjänster du kan beställa när du är ansluten till fibernätet

Du kan redan nu kolla in det stora utbudet av tjänster och leverantörer som du har att välja på när du är ansluten till fibernätet. Den fiberteknik vi tillhandahåller har den snabbaste bandbredden på marknaden, och vi har idag en driftsäkerhet på 99,95%.

Har du företag eller lägenhetshus i området?

Om du har företag eller lägenhetshus i området och är intresserad av en fiberanslutning är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Du kan skicka ett mail till foretag@servanet.se eller fylla i vårt webbformulär. Under fliken "Kontaktpersoner" hittar du kontaktuppgifter till de som ansvarar för ditt område.

instalogga

Följ oss på Instagram!

På vår Instagram får du en inblick i vad vi på Servanet gör på dagarna (och ibland på nätterna). Du har även möjlighet att tävla om fina priser. Har du en snygg eller rolig fiberrelaterad bild på lager? Skicka den i ett meddelande eller tagga oss så kanske vi publicerar den. Klicka här för att komma till Instagram-kontot.

Kontaktpersoner för Överskog-Mörtsal
  • Beställningsfas